om oss

Solskjerming siden 1983

Horten-gutta Svein og Erik har solgt og montert solskjerming i en årrekke, men de har ikke tenkt å gi seg enda. I 2024 flyttet de inn i nye, fine og praktiske lokaler i Borreveien 112. Selvfølgelig fortsatt i Horten!

Vår historie

Til sammen har vi mer enn 60 års erfaring i solskjermingsbransjen og Horten har alltid vært basen for vår virksomhet. Gjennom et tett samarbeid med noen få utvalgte og lokale leverandører, har vi levert solskjerming av meget god kvalitet og en konkurransedyktig pris til en mengde kunder i årene som har gått.

Svein lagde sin første persienne da han bare var 12 år gammel. Med årene har solskjermings-trendene forandret seg, og få har vært med på utviklingen like tett som Svein.

Kunder og samarbeid

Privatmarkedet, bedriftsmarkedet, kommuner og Color Line har gjennom mange år bidratt til å gi oss viktig  kompetanseheving. Vi holder oss oppdatert på nyheter i markedet og sørger for å presentere de beste og mest egnede produktene til våre kunder og deres behov.

Hos oss får alle kunder personlig service og veiledning gjennom hele prosessen. 

veien videre

Med nye lokaler ligger nå alt til rette for at vi fortsatt skal kunne levere de beste og flotteste produktene i årene som kommer til en fornuftig pris. Vi er ikke lei, hverken av hverandre, eller av solskjerming, sier Erik. Det er bare oss to, og vi har et mål om a ha det hyggelig på jobben hver dag.

Vi gleder oss til å hjelpe både nye og gamle kunder også i tiden som kommer.